Andi és Ádám Csillámportré szertartás - ceremónia

Csillámportré / Csillámfestmény – foglaló előleg

10000 Ft

Figyelem! A termék megvásárlásával és a 10.000 Ft-os előleg kifizetésével bebiztosítod a helyed az általad megadott határidőre. Így biztosan el fog készülni a csillámfestményed. Az előleg összege levonásra kerül majd a végösszegből és a fennmaradó részt csak a látványterv elfogadása után kell kifizetned.

Sajnálom, de a HELYEK átmenetileg ELFOGYTAK! 
Iratkozz fel a várólistára IDE KATTINTVA és értesülj elsőként, ha újra lehet foglalni. 

Elfogyott

Leírás

Csillámportréval kapcsolatos további részletekért kattint a képre vagy ide!

 


 

Mi a csillámportré rendelés folyamata?

 

 1. Készíts friss fényképet vagy válassz már kész fotót (akár együtt, akár külön-külön is megfelelő). Fontos, hogy jó minőségű portré legyen, ami életnagyságúra nagyítva sem homályos. Ha még nincs képed, de biztosan rendelni szeretnél, akkor is lefoglalhatod a helyed időben, hogy le ne maradj, később is küldheted a képet hozzá.
 2. A foglalással és az adatok kitöltésével tudod előrendelni a csillámportrét, ezzel biztosítasz egy helyet magadnak a megfelelő időpontban. Rendelést követően kapsz egy előleg számlát. Min. 10.000 Ft-os előleg kifizetésével fixálhatod a helyed a csillámporté festés naptáramban.
 3. Rendelés leadása és az előleg kifizetése után, amint megvan a kép a csillámportréhoz, küldd el nekem e-mailben (az e-mail címet rendelés végén a köszönőoldalon, illetve a foglalást igazoló e-mailben is megkapod).
 4. Ha megkaptam a képet, akkor a foglaláskor leegyeztetett határidőn belül rajzolok Neked digitálisan egy látványtervet.
 5. A látványtervet e-mailben kapod meg, amit válaszüzenetben fogadhatsz el.
 6. A látványterv elfogadása után kiállítom a számla második részletét is, ha korábban nem fizetted ki egyben a teljes összeget. A számlát a Billingo számlázó küldi e-mailben.
 7. A teljes összeg beérkezése után megfestem a látványterven leegyeztetett csillámképet, és választásodnak megfelelően a csillámot rászórva vagy külön, egy-egy tasakban mellékelve küldöm. Utóbbi esetben a festmény ragacsos része szilikon papírral lesz lefedve szállításkor.
 8. A képet végül Tökölön veheted át személyesen előre egyeztetett címen, vagy GLS-el házhoz szállítva is megkaphatod (ezt is ki tudod választani foglaláskor).

 

GYIK Gyakori Kérdések és Válaszok

 

 • Mennyi idővel előtte rendeljek?

Minél előbb annál jobb, de legkésőbb 1 hónappal előtte. A csillámportré festés időigényes munka, ezért csak limitált számban vállalom a készítését. Amint betelik a szezonban a naptáram, lezárom a vásárlási / fogalási lehetőséget és csak várólistára lehet feliratkozni. Ezért ha jelenleg aktív a foglalás gomb, akkor érdemes most jelentkezned (akkor is, ha még nincs meg a fotód hozzá).

 • Mennyi idő alatt készül el?

Ez mindig attól függ, hogy mikor foglaltad az időpontot. Foglaláskor előre meg tudod adni, hogy mikorra szeretnéd a képet magkapni.

 • Mikor kell fizetnem és hogyan?

A foglalási előleg összegét (10.000 Ft) azonnal ki tudod fizetni bankkártyával vagy banki átutalással, erről e-számlát fogsz kapni e-mailben. A foglalásod kizárólag a pénz beérkezésekor válik véglegessé. A fennmaradó különbözetet a látványterv elkészítése után számlázom ki Neked 3 napos fizetési határidővel, amiről e-mailben fogsz e-számlát kapni – ezen szerepelnek majd az átutaláshoz szükséges adatok.Amint megérkezik a pénz, készül is a festmény.

 • Nem fog kiszáradni a festmény? Biztos beleragad akkor is, ha sokáig áll előtte?

Nem szárad ki. Sőt, minél jobban megszárad, annál jobban fog ragadni. Amennyiben a csillámport ti szórjátok majd rá, akkor egy szilikon papírral lesz letakarva a ragacsos rész a szállításkor, amit használat előtt könnyedén eltávolíthattok. Ettől függetlenül azt javaslom, hogy maximum 1-2 hónappal az esemény előttre kérjétek a képet, ne legyen ennél hosszabb az idő, mert állásában akarva akaratlanul is koszolódhat a kép (ahogy ide-oda pakoljátok) és ahova a kosz beletapad, oda a csillámpor már nyilván nem fog.

 • Nem hullik le róla a csillám később?

Nem. A rászórt csillámpor a ragacsos rétegbe eltávolíthatatlanul bele tapad. A rászórás után a felesleget érdemes leütögetni, akár ledörzsölni. Sőt… a teljes képet nyugodtan átdörzsölheted az ujjaddal, így a felesleg lehullik és a csillámpor szemcsék mégjobban beletapadnak a felületbe. Egy nagyobb puha ecsettel pedig teljesen eltütnetheted róla a maradékot.

 • Szabadtéri esküvőnk lesz, ott is működhet?

A csillámportré szertartást elsősorban beltéren célszerű tartani. Szabadtéri esküvőn kizárólag akkor ajánlom, ha egyáltalán nem fúj a szél (a szétszóródó csillámpor nem a képen fog landolni és ezzel a környezetet is szennyeznéd). Tehát ha fúj a szél, akkor inkább bent tartsátok meg.

 • Milyen képet küldjek?

Fontos, hogy jó minőségű fotó legyen, amit ha életnagyságúra nagyítasz (akár a telefonodon is), akkor is éles marad. Lehetőleg portré legyen, ha azt szeretnétek a képre.

 • Helyszínen készül vagy az esemény előtt?

A csillámportré minden esetben az esemény előtt készül, az általad küldött kép alapján festem meg.

 • Esküvői ruhás képet szeretnénk… megoldható?

Igen, megoldható, de csak abban az esetben, ha olyan képet kapok, amin az a ruha van rajtatok. Minden esetben az eredeti kép alapján készítem el a festményt. (Tehát, ha készül mindkettőtökről 1-1 kép a megfelelő ruhában, akkor azzal már tudok dolgozni. Nem kell hogy közösen szerepeljetek rajta.)

 • Csak portrét lehet kérni?

Nem. Kérhető bármilyen kép / figura / logó vagy akár felirat is. Bármilyen elképzelést meg tudok valósítani. A fenti árak 2 alakos portré festményre vonatkoznak, ha mást szeretnél kérlek először kérj árat e-mailben (oromkonnyek@gmail.com).

 • Mennyi a szállítási költség?

GLS-el házhoz szállítva 5000 Ft

 • Személyesen is átvehetem?

Igen, ez esetben nincs szállítási vagy átvételi díj. Tökölön van lehetőség átvételre. Amennyiben ezt választod, akkor külön egyeztetjük a pontos címet és az időpontot.

 • Elállás – Meggondolhatom magam?

Az előleg kifizetése után és a látványterv elkészítése előtt elállhatsz a vásárlástól, ez esetben az előleget az általad megadott számra visszautalom. Erre kizárólag a foglaláskor megadott elkészítési határidő előtt 30 nappal van lehetőséged. 30 napon belül már nem jár vissza az előleg, mivel más elől vetted el a lehetőséget, és ezáltal ők miattad nem tudtak rendelni. Kérlek ennek tudatában foglalj.

 • Külföldről is rendelhetek?

A kép nagy mérete miatt a külföldre való postázás nagyon drága, azonban ha nem tudod megoldani a magyarországi átvételt, akkor kérj ajánlatot e-mailben (oromkonnyek@gmail.com)