CraftClub – kreatív alkotó képzések


 CraftClub célja, hogy olyan kreatív alkotói technikákat ismerhess meg, amelyeket akár már gyerekként elsajátíthat bárki, de felnőttként is belevághatsz. Könnyen, gyorsan elsajátítható kreatív technikai képzési anyagokat készítek. Rajz tanárként végeztem 2011-ben, azonban sosem tanítottam iskolákban, mert az élet inkább a marketing irányába sodort, de mellette mindvégig alkottam és szeretném megosztani azt a tudást, amit összegyűjtöttem az évek során. A kreatív alkotás hasznos, mert amellett, hogy a mai rohanó világunkban segít kikapcsolni, ha elég ügyes vagy akkor anyagilag is meg fog térülni, mert bármelyik itt bemutatott oktatócsomaggal elsajátítható tudásra, vállalkozást is építhetsz (azt is megmutatom majd hogyan). Ismerd meg az alapokat és éld át az alkotás örömét. (
Tudd meg ki vagyok és miért hallgass rám?)

Kinek és miért hasznosak ezek a képzések?

Gyerekeknek / családoknak
Nekik szólnak a “Kreatív foglalkoztatók”

A közös alkotás összehozza a családot. A “Kreatív foglalkoztató” útmutatók kifejezetten gyerekeknek készülő alkotóvideók. Ezek nem egy-egy technikát ismertetnek, hanem fejleszti a kézügyességet, közben szórakoztatva leköti a gyermek figyelmét és az alkotás öröme egy hatalmas sikerélményt ad számára. Ha pedig mindezt a család közösen csinálja végig, akkor igazi minőségi időt és egy jókedvű családi programot adhat, amire ma nagyon fontos lenne, hogy odafigyeljen minden szülő.

A “Kreatív foglalkoztatók” megvásárolhatók egyesével is, de azoknak, akik rendszeresen szeretnének fejlesztő, szórakoztató programot a gyerkőcnek vagy a családnak, akkor lehetőség van havi előfizetésre is, ez esetben 4 “Kreatív foglalkoztató” képzéshez kapsz hozzáférést havonta (előre meghatározott sorrendben), amíg az előfizetésed tart – az előfizetés során mindig a legfrissebb foglalkoztatót kapod meg először és hetente küldjük az .

Felnőtteknek / Kamaszoknak Hobbikeresőknek / Alkotni- vagy vállalkozni vágyóknak
Nekik szólnak a “KreaTech oktatócsomagok”

Több oka is lehet annak, hogy elsajátíts egy új kreatív alkotó technikát, pl.:

 • ha sokat unatkozol és nem tudod mivel töltsd az idődet
 • ha állandóan stresszes vagy, otthon is ezen kattog az agyad
 • ha állandóan túlpörögsz, egyszerűen nem bírsz leállni, mindig csak futsz magad után
 • ha szeretnél magadnak végre egy hobbit, de nem tudod mihez kezdj
 • ha mindig irigyelted, a jó a kézügyességűeket, de mindig azt gondoltad: “Nekem ez nem menne!”
 • ha csak szeretnél alkotni, valami újat, hasznosat megtanulni
 • ha kismama vagy és szeretnél valamit alkotni, amíg a pici alszik
 • ha meglévő munkád mellé kiegészítő jövedelmet szeretnél szerezni
 • ha vállalkozást szeretnél építeni
 • ha rajztanár vagy / technika tanár vagy / esetleg kreatív szakköröket tartanál

Magadra ismertél? Esetleg van olyan közeli ismerősöd, akinek hasznos lehet, akkor érdemes vele is megosztanod a CraftClub linkjét, akár közösen is belevághattok egy-egy képzésbe. Ezek a technikai képzések alkalmasak lehetnek akár kisebb baráti összejövetelekor, egy csajos este programjaként kikapcsolódni, esetleg egy aktív randi programjaként a pároddal… a lehetőségek szinte végtelenek, használd ki!

Mit tartalmaz egy CraftClub KreaTech oktatócsomag?

 • Egy videós anyagot, amelyben bemutatom a technika alapvető használatát, az alapokat, trükköket, lehetséges hibákat, emellett el is készítek a használatával egy kész művet, amelyen végig haladva Te is megvalósíthatod velem.
 • Ha nem szeretnél megállni alap szinten, akkor érdemes lesz a benne foglalt linkgyűjteményre is időt szánnod. Minden technikához készítek egy olyan átfogó gyűjteményt, amelyen végig haladva az alapokon felül magasabb szinten is elsajátíthatod az adott technika csínját-bínját. Ez a szakmai gyűjtemény már nem saját készítésű anyagokból áll, hanem olyan internetes forrásokból, amelyeket a linkekre kattintva azonnal elérsz (pl.: lépésről lépésre útmutatók, képek, videós anyagok, hasznos linkek) nyelvtudás egyikhez sem szükséges.
 • Az alapanyagok, eszközök, kellékek beszerzésével kapcsolatos hasznos infókat is megkapod, emellett a csomag tartalmaz egy listát is, a lehetséges beszerzési helyekről.

A fenti anyagokat a vásárlás után azonnal le is töltheted és saját időbeosztásod szerint haladhatsz majd vele. Akárhány alkalommal visszanézheted, elolvashatod, hiszen a saját gépeden lesz, azonban arra kérlek, hogy a megvásárolt anyagokat ne továbbítsd vagy oszd meg másokkal, mert rengeteg munkám van benne és kérlek tisztelj meg azzal, hogy ezt betartod, hiszen a képzéseimhez jelképes összegért juthat hozzá bárki. Emellett pedig, ha például vállalkozást szeretnél belőle építeni, akkor csak versenytársat csinálsz magadnak. Inkább oszd meg vele az CraftClub linkjét és válassza ki ő, hogy mely képzés érdekli. Köszönöm. <3

Miben más a CraftClub, mint más kreatív alkotó képzések?

Nem csak egy alkotást kapsz a nap végére, hanem egy új hobbit, amit gyakorlással magasz szinten űzhetsz. Ezekkel a képzésekkel nem csak egy “művet alkotsz” az adott technika felhasználásával, hanem konkrétan az alapokat sajátítod el, amely tudás birtokában később már a saját elképzeléseidet valósíthatod meg.

Minden oktatócsomag mellé készül egy vállalkozási ötlet is, amely bemutatja, hogy hogyan építhetsz az adott technikából akár saját vállalkozást. Megmutatom, hogy milyen további lehetőségek vannak és hogy a technika ismeretének birtokában mekkora potenciál van benne az üzleti piacon. Ezeket az ötleteket megtalálod a Hobbiból vállalkozás menüpontban is.